English

Interim Management

De huidige markt vraagt steeds vaker om flexibele inzet van kennis en expertise op hoog niveau. Bedrijven hebben vaker specifieke en complexe uitdagingen en willen hier professionals inzetten met een bewezen track-record.
LogiSearch heeft de afgelopen 20 jaar een uitstekend netwerk van interim professionals opgebouwd. Dit betekent dat wij heel snel kunnen schakelen en
binnen zeer korte tijd de juiste interim manager kunnen leveren.
Samen met onze opdrachtgever bespreken we de doelstellingen, tijdslijn, interne gevoeligheden, kosten en opbrengsten die aan de interim-opdracht verbonden zijn. Onze interim-managers hebben een hoge mate van senioriteit, verstaan hun vak en kunnen al binnen een paar dagen de eerste resultaten opleveren. We gaan te allen tijde intensief en persoonlijk te werk, met zorg voor alle betrokkenen. Gedurende de opdracht hebben we een goed contact met zowel de interim-manager als met de opdrachtgever.
Onze ervaring is dat deze aanpak leidt tot tevreden opdrachtgevers en interim managers die graag voor LogiSearch opdrachten uitvoeren.
Dat maakt LogiSearch succesvol op het gebied van interim management voor operations,supply chain en logistics.

Connecting leadership