English

Wij werven niet, wij vinden

We kennen onze relaties en kandidaten. En als we de juiste kandidaat niet kennen, dan vinden we hem of haar. Kenmerkend is onze persoonlijke benadering in combinatie met een uitstekend netwerk, de inzet van social media en onze diepgaande kennis van supply chain management in een groot aantal branches.
Door diverse, uiteenlopende interviews met focus op kernwaarden als vakkennis & expertise, passie & commitment en leidersschapstijl krijgen we een goed inzicht in de ambities, wensen en kwaliteiten van de kandidaat. Op deze manier kunnen we een goede match maken met de wensen en eisen van de opdrachtgever.
Een persoonlijke profielanalyse kan dit inzicht verder verdiepen. De combinatie van vak en mens, ratio en emotie staat hierbij steeds centraal. We gaan te allen tijde intensief, grondig, persoonlijk en vertrouwelijk te werk, met zorg voor alle betrokkenen.
We bespreken vooraf duidelijk onze aanpak en de planning door met onze opdrachtgevers. Wekelijks updates over progressie zorgen er voor dat opdrachtgevers en kandidaten weten waar ze aan toe zijn. Transparantie is key.
Dat maakt LogiSearch succesvol in executive search voor operations, supply chain & logistics professionals.

Connecting leadership